Muziekschool Rootz

Rootz Muziekschool:  ‘Eigenwijs en Op Maat’ muziekonderwijs in CulturA

We hebben bij Rootz lessen voor beginners en voor gevorderden, voor kinderen, jongeren en  volwassenen.  En ook senioren kunnen bij ons terecht.   Noten lezen hoef je nog niet te kunnen, dat leer je spelenderwijs. Pop,  jazz of klassiek:  in onze privé- en duolessen kunnen wij ‘maatwerk’ leveren.

In CulturA kan je bij Rootz pianoles, keyboardles, gitaarles (akoestisch of elektrisch) of zangles krijgen.  Voor les op saxofoon, klarinet,  dwarsfluit of drums kan je ook bij Rootz terecht maar die lessen hebben we alleen in Delft en in Pijnacker.

Kijk voor info over onze lesmogelijkheden op www.rootzmuziekschool.nl.   Je kan je hier ook aanmelden voor bijvoorbeeld een ‘kennismakingscursus’.

Als je wilt weten op welke dagen de lessen op de verschillende instrumenten in CulturA zijn, kan je hier klikken.  Ook vind je hier meer info over de docenten van Rootz.

Wil je meer weten?  Bel ons dan op tel. 015-3694902.  In principe zijn we op alle dagen tijdens kantooruren bereikbaar.   Je bent bij Rootz van harte welkom!