Kaarten bestellen doet u zo

Algemene kaartverkoop informatie:

De meest snelle en gemakkelijke manier om kaarten te bestellen is via onze website.

Voeg voorstellingen direct toe in uw winkelmandje, vervolgens volgt u de stappen van het bestelproces. Indien u vriend ben van Theater CulturA is inloggen verplicht, indien u geen vriend bent is dit uw eigen keuze. U kunt uitsluitend betalen middels iDEAL. Beschikt u niet over internetbankieren, dan kunt u uw kaarten aan de kassa kopen.

U betaalt bij ons theater geen administratie, verwerkings- en/of ticketkosten. Helaas is het daardoor niet mogelijk om gekochte kaarten te retourneren. Uiteraard kunt u de kaarten wel proberen te verkopen of cadeau geven aan iemand anders.

Rolstoelgebruikers


Voor rolstoelgebruikers is het mogelijk om stoelen op rij A te reserveren. Indien de rolstoelgebruiker niet in de gelegenheid is om op een theaterstoel te zitten, is het mogelijk om de rolstoel voor de gereserveerde stoel op rij A te plaatsen.

Vrienden van Theater CulturA

Als vriend van Theater CulturA dient u aan te geven dat u een vriendenkaart heeft. De korting van €1,00 wordt dan automatisch verrekend in de prijs. Om deze vriendenkaarten aan te schaffen is het noodzakelijk om in te loggen. Bent u nog geen vriend van Theater CulturA klik dan hier om snel lid te worden en ook te profiteren van alle voordelen

Openingstijden kassa Theater CulturA

maandag t/m vrijdag         18:00 - 21:00 uur

(Tijdens schoolvakanties hebben wij aangepaste openingstijden)