Houd uw feest in één van de zalen van Theater Cultura

Een gezellige borrel van tien mensen tot aan recepties en feesten met meer dan honderd gasten worden naar uw wensen ingevuld en verzorgd. Elke ruimte heeft eigen afmetingen, karakteristieken en een eigen sfeer. U kunt tijdens de diverse onderdelen van het feest van locatie wisselen, waardoor verschillende accenten gelegd kunnen worden.

Bedrijven en organisaties

Voor jubilea, personeelsfeesten en komsten en productpresentaties kunnen bedrijven en organisaties prima terecht in CulturA. Borrels, recepties, ontvangsten en pakkende themafeesten zijn hier in zeer professionele handen. Zalen en hun aankleding worden afgestemd op doel en doelgroep, waardoor een intieme bijeenkomst voor een beperkt aantal gasten hetzelfde resultaat heeft als een knalfeest voor meer dan duizend genodigden.

Particulieren

CulturA heeft een naam hoog te houden als het gaat om een eigentijdse invulling van bruiloften jubilarissen en familiefeesten.
Feestelijk ontbijten, brunchen met Champagne, lunchbuffetten of gezellig dineren, alles kan op uw wensen en de grootte van uw gezelschap afgestemd worden. Een chique meergangenmenu is ons net zo vertrouwd als een informele koffietafel of een in Engelse traditie georganiseerde high tea.
Organisatie in onze kracht en daarom durven wij te beloven dat het aan niets of niemand zal ontbreken. Samenwerking met verschillende artiestenbureaus en impresariaten stelt ons in staat om artiesten voor u te boeken. Voor facilitaire diensten zoals licht, geluid en aankleding van de zalen, afgestemd op uw specifieke wensen kunt u een beroep op ons doen.
U maakt uw wensen kenbaar en alles komt piekfijn in orde!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij CulturA. Neem dan nu (geheel vrijblijvend) contact met ons op nummer 0900-culturA (0900-2858872).
Of stuur een email naar [email protected]